Ледено обличане

регистрация
Игри онлайн Обличане игри

Ледено обличане

Направи любима
Гласувай: 
 4.5 5 (9 гласа)

Ледено обличане

Ледено обличане Ледено обличане Време е за ледено преобличане с принцесите от Арендел в тази онлайн игра. Ледените принцеси Елза и Ана ще посетят модния салон, за да си изберат нови дрехи. Играй с момичетата и им помогни да се облекат като истински принцеси. Избери дрехи, прически, грим и аксесоари. Създай свой собствен стил облекло от света на Замръзналото кралство.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Ледено обличане

qrcode Играй онлайн Ледено обличане (Icy Dress Up) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ледено обличане е онлайн игра с обличане, елза, замръзналото кралство, ана игри, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Ледено обличане на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ледено обличане (Icy Dress Up) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Ледено обличане може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Ледено обличане не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ледено обличане е оценена с оценка 4.5 от 5 с 9 гласа и е играна 380 пъти.

Последни събития

dan
dan гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg