Бомби 8

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 4.3 5 (6 гласа)

Бомби 8

Бомби 8
Бомби 8 Играй бомбермен в осмата част на тази онлайн игра с бомби. Постави бомби на стратегически места и ги използвай, за да елиминираш всички противници в играта. Бъди внимателен и избягвай противниковите бомби, които могат да те наранят. Можеш да играеш против компютъра или в игра за двама заедно с приятел на един компютър.

При игра за един играч, използвай стрелките за навигация и space за поставяне на бомба. При игра за двама, играч 1 използва W, A, S и D за навигация и space за поставяне на бомба, играч 2 използва стрелките за навигация и enter за поставяне на бомба. Видео упътване

Бомби 8

Играй онлайн Бомби 8 (Bomb It 8) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Бомби 8 е онлайн игра с бомбермен, бомби, от категория Екшън.

Можеш да играеш Бомби 8 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бомби 8 (Bomb It 8) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Бомби 8 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Бомби 8 е оценена с оценка 4.3 от 5 с 6 гласа и е играна 542 пъти.

Последни събития

dan
dan гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 месец
donika23
donika23 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 месец
julian
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 месец

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg