Музикални стълби

регистрация
Игри онлайн Том и Джери игри

Музикални стълби

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.7 5 (4 гласа)

Музикални стълби

Музикални стълби
Том и Джери отново са тук за поредната забавна игра с музикалните стълби. Кучето Спайк обича да спи и не обича да го безпокоят. Джери ще използва това и ще принуди Том да вдигне много шум и да се изправи срещу разгневеното куче. Помогни на Джери в играта да постави опасни предмети на стъпалата на стълбите, за да може Том да вдигне максимално много шум, преди да падне пред кучето. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Сребърен медал
Точки 2312.5
Бронзов медал
Точки 2125
4
Точки 2100
5
Точки 2075
5
Точки 2050
5
Точки 2050
6
Точки 1988
7
Точки 1850
8
Точки 1838
Точки
Покажи още

Музикални стълби

qrcode Играй онлайн Музикални стълби (Musical Stairs) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Музикални стълби е онлайн игра с том и джери, музика, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Музикални стълби на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Музикални стълби (Musical Stairs) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Музикални стълби може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Музикални стълби не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Музикални стълби е оценена с оценка 3.7 от 5 с 4 гласа и е играна 578 пъти.

Последни събития

Без аватар
pedina спечели 2050 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 4 седмици
Без аватар
taca68 спечели 2075 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
taca68 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg