Чуден маджонг

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Чуден маджонг

Направи любима
9
Гласувай: 
 4.6 5 (5 гласа)

Чуден маджонг

Чуден маджонг
Влез в едно вълнуващо приключение с тази чудесна маджонг онлайн игра. Твоята цел в играта е да изчистиш цялото игрално поле от маджонг плочките. За да направиш това, трябва да свържеш еднакви плочки на дъската. Можеш да свързваш само плочки, които не са блокирани от други и връзката между плочките не прави повече от два завоя. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 27062
Сребърен медал
Точки 26780
Бронзов медал
Точки 26660
4
Точки 23962
5
Точки 23890
6
Точки 22718
7
Точки 19262
8
Точки 18904
9
Точки 17166
10
Точки 17064
Точки
Покажи още

Чуден маджонг

qrcode Играй онлайн Чуден маджонг (Miracle Mahjong) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Чуден маджонг е онлайн игра с маджонг, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Чуден маджонг на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Чуден маджонг (Miracle Mahjong) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Чуден маджонг може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Чуден маджонг не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Чуден маджонг е оценена с оценка 4.6 от 5 с 5 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

Без аватар
dorne спечели 6952 точки (15 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
bizeul спечели 26 точки (31 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
danilaskova спечели 26660 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg