Купи

регистрация
Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Купи

Купи
Това е онлайн игра на карти с четирима играчи, където купите играят основна роля. Играта започва с подаване на карти между играчите. Подаването на карти започва първо към играча отляво, при следващото раздаване към играча отдясно, а после към играча от другата страна на масата. Картите се подават, преди да бъдат взети картите от другия играч. След подаване на картите, играчът, който държи 2ка спатия започва първи с тази карта. Всеки друг играч на свой ред може да изхвърли карта. Ако играчът няма карта от водещата боя, той може да изхвърли всяка друга карта. Ако играчът няма спатии по време на първата ръка, не може да се играе купа или дама пика. Най-високата карта от водещата боя печели всички карти в ръката. Победителят получава всички карти и започва следващата ръка. Играчът не може да започне с карта купа, докато не се изиграе купа или дама пика. В края на всяка ръка се броят картите купи. Всяка карта купа е 1 точка, дамата пика е 13 точки. Ако играч е спечелил всичките 13 карти купа и дама пика, той може да избере да извади 26 точки от своя резултат или да добави 26 точки към резултата на всички останали играчи. Играта се играе, докато някой играч достигне 100 точки. Победител в играта е играчът с най-малко точки в края на играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 364
Сребърен медал
Точки 338
Бронзов медал
Точки 312
Бронзов медал
Точки 312
4
Точки 286
4
Точки 286
5
Точки 260
6
Точки 242
7
Точки 222
8
Точки 183
Точки
Покажи още

Купи

qrcode Играй онлайн Купи (Hearts) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Купи е онлайн игра с карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Купи на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Купи (Hearts) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Купи може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Купи не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Купи е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 243 пъти.

Последни събития

Без аватар
mila74 спечели 0 точки (15 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
GaRoNi
GaRoNi спечели 312 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
dj_flash спечели 242 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 4 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg