Скрита класна стая

регистрация
Игри онлайн Скрити предмети игри

Скрита класна стая

Направи любима
Гласувай: 
 4.5 5 (2 гласа)

Скрита класна стая

Скрита класна стая
Влез в цветната класна стая в тази онлайн игра със скрити предмети. Огледай се добре и намери всички обекти от списъка в играта възможно най-бързо. Можеш да увеличиш мащаба и да разгледаш всичко по-добре, за да можеш лесно да намериш скритите предмети в играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 6780
Сребърен медал
Точки 6725
Бронзов медал
Точки 6515
4
Точки 6465
5
Точки 6310
6
Точки 6100
7
Точки 6085
8
Точки 5955
9
Точки 5690
10
Точки 5430
Точки
Покажи още

Скрита класна стая

qrcode Играй онлайн Скрита класна стая (Hidden Classroom) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Скрита класна стая е онлайн игра с скрити предмети, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Скрита класна стая на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Скрита класна стая (Hidden Classroom) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Скрита класна стая може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Скрита класна стая не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Скрита класна стая е оценена с оценка 4.5 от 5 с 2 гласа и е играна 518 пъти.

Последни събития

Без аватар
flooweryy гласува за играта с 4 точки
Харесва миГласуване преди 2 седмици
Без аватар
Sletla спечели 5315 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
dj_flash спечели 3615 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 4 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg