Събери цветята

регистрация
Игри онлайн Игри с цветя

Събери цветята

Направи любима
2
Гласувай: 
 3 5 (2 гласа)

Събери цветята

Събери цветята
Събирай красиви цветя в градината в тази онлайн логическа игра. Обедини 3 или повече еднакви цветя и достигни целта във всяко ниво на играта. Всяко цвете си има номер, който показва етапа, до който са достигнали. Когато обединиш цветя с определен номер, те ще създадат друго цвете със следващия наличен номер. Обединявай цветята, докато събереш необходимите цветя, за да постигнеш целта в нивото.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 24927
Сребърен медал
Точки 24415
4
Точки 15110
5
K_D
Точки 11805
6
Точки 11301
7
Точки 10860
8
Точки 10724
9
Точки 10684
10
Точки 10347
Точки
Покажи още

Събери цветята

qrcode Играй онлайн Събери цветята (Flower Merge) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Събери цветята е онлайн игра с цветя, комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Събери цветята на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Събери цветята (Flower Merge) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Събери цветята може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Събери цветята не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Събери цветята е оценена с оценка 3 от 5 с 2 гласа и е играна 926 пъти.

Последни събития

Sorgenlosesusi
Sorgenlosesusi спечели 20598 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Без аватар
Marria спечели 3188 точки (12 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Без аватар
K_D спечели 11805 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg