Падащи драскулки

регистрация
Игри онлайн Умения игри

Падащи драскулки

Направи любима
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Падащи драскулки

Падащи драскулки
Влез в един фантастичен свят с малкия герой и покажи уменията си в играта. Спусни се от една платформа на друга и се опитай да събереш бонусите по пътя. Внимавай да не пропуснеш следващата платформа, защото останалите по-надолу са покрити със смъртоносни шипове. Имаш три живота, ако удариш шиповете три пъти, играта ще свърши. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 513
Сребърен медал
Точки 473
Бронзов медал
Точки 373
4
Точки 362
5
Точки 324
5
Точки 322
8
A19
Точки 262
9
Точки 254
10
Точки 231
Точки
Покажи още

Падащи драскулки

qrcode Играй онлайн Падащи драскулки (Doodle Drop) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Падащи драскулки е онлайн игра с умения, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Падащи драскулки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Падащи драскулки (Doodle Drop) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Падащи драскулки може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Падащи драскулки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Падащи драскулки е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа и е играна 280 пъти.

Последни събития

Без аватар
berga спечели 189 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
Verzellmirnix спечели 133 точки (13 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
dj_flash спечели 42 точки (15 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg