Ротрис

регистрация
Направи любима
5
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Ротрис

Ротрис
Ротрис Играй в тази различна онлайн игра на тетрис. Това не е обикновенна игра на тетрис, понеже тук полето се върти. Блокчетата ще идват едно след друго отгоре, а твоята задача е да ги подредиш, така че да образуват запълнени линии. Когато направиш пълна линия, тя ще бъде изчистена и ще имаш повече място за нови блокчета. Ако преместиш падащото блокче до края, ще можеш да завъртиш полето, за да поставиш блокчето от другата страна. Запълни колкото се може повече линии и достигни целта във всяко едно ниво от играта. Внимавай да не натрупаш блокчетата, така че те да стигнат горната част на игралното поле, понеже в този случай играта ще приключи.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 11582
Сребърен медал
Точки 11292
Бронзов медал
Точки 11238
4
Точки 10516
5
Точки 10160
6
Точки 8965
7
Точки 8315
8
Точки 6779
9
Точки 6461
10
Точки 3787
Точки
Покажи още

Ротрис

qrcode Играй онлайн Ротрис (Rotris) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ротрис е онлайн игра с блокчета, мобилни, от категория Тетрис.

Можеш да играеш Ротрис на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ротрис (Rotris) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Ротрис може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Ротрис не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ротрис е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 182 пъти.

Последни събития

Без аватар
DeHuTy спечели 11292 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Без аватар
anni спечели 10160 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Без аватар
dj_flash добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg