Луда кокошка

регистрация
Игри онлайн Аркадни

Луда кокошка

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Луда кокошка

Луда кокошка
Преведи лудата кокошка в безкрайни нива с опасни улици в тази онлайн игра. Опитай се да помогнеш на кокошката да стигне до своите пиленца в това лудо приключение. Играта има безкрай нива, като с всяко следващо ниво става по-трудна. Ако баправиш три последователни стъпки, ще отключиш огнен режим, в който кокошката е непобедима. Побързай и прекарай кокошката през колкото може повече пътища, като избягваш минавашите коли. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 2447
Сребърен медал
A19
Точки 1924
Бронзов медал
Точки 1579
4
Точки 749
5
Точки 315
6
Точки 307
7
Точки 216
8
Точки 134
9
Точки 126
10
Точки 97
Точки
Покажи още

Луда кокошка

qrcode Играй онлайн Луда кокошка (Crazy Hen) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Луда кокошка е онлайн игра с пилета, умения, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Луда кокошка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Луда кокошка (Crazy Hen) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Луда кокошка може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Луда кокошка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Луда кокошка е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 291 пъти.

Последни събития

ariel61
ariel61 спечели 315 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Katq
Katq спечели 26 точки (15 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
veni164
veni164 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg