Райски остров 2

регистрация
Игри онлайн Хотел игри

Райски остров 2

Направи любима
Гласувай: 
 4.5 5 (2 гласа)

Райски остров 2

Райски остров 2 Влезте на великолепен райски остров в тази онлайн стратегическа игра. Злият шаман Мано е събудил духовете на джунглата и е поел контрола над Райския остров. След това туристите избягали, а животните се скрили от страх. Най-добрият здравен курорт в света беше в упадък. Вашата работа е да освободите Райския остров. Наоми е тук, за да ви напътства, тя е живяла целия си живот на острова и го познава много добре. Заедно можете да възстановите острова и да прогоните злия шаман. Почистете бъркотията, изградете нови структури и събирайте ресурси в тази онлайн стратегическа игра.

- играе се с мишката
Видео упътване

Райски остров 2

qrcode Играй онлайн Райски остров 2 (Paradise Island 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Райски остров 2 е онлайн игра с хотел, посочване и щракване, мобилни, от категория Стратегически.

Можеш да играеш Райски остров 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Райски остров 2 (Paradise Island 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Райски остров 2 може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Райски остров 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Райски остров 2 е оценена с оценка 4.5 от 5 с 2 гласа и е играна 601 пъти.

Последни събития

juliandecoration
julian гласува за играта с 4 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 5 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg