Майстор на роботи

регистрация
Игри онлайн Игри с роботи

Майстор на роботи

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Майстор на роботи

Майстор на роботи
Покажи своите майсторски умения с роботите в тази онлайн логическа игра. Постави 25 робота в решетката на полето. Целта е да поставиш колкото се може повече еднакви роботи в ред или колона. Единичните роботи дават точки, равни на техния номер, два еднакви робота дават десет точки, а три еднакви робота дават сто точки. Резултатът в нивото се определя от редицата с най-нисък резултат.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 177
Сребърен медал
Точки 148
Бронзов медал
Точки 121
4
Точки 111
5
Точки 68
6
Точки 55
7
Точки 47
8
Точки 42
8
Точки 42
9
Точки 40
Точки
Покажи още

Майстор на роботи

qrcode Играй онлайн Майстор на роботи (Robot Master) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Майстор на роботи е онлайн игра с роботи, комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Майстор на роботи на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Майстор на роботи (Robot Master) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Майстор на роботи може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Майстор на роботи не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Майстор на роботи е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
Asheton спечели 28 точки (18 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
Krhki
Krhki спечели 35 точки (13 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 8 месеца
Без аватар
rozaly_y спечели 177 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 8 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg