Супер стрелба с балончета

регистрация
Игри онлайн Стрелба с балончета игри

Супер стрелба с балончета

Направи любима
1
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Супер стрелба с балончета

Супер стрелба с балончета
Влез в едно класическо приключение със стрелба с балончета в тази онлайн игра. Тук те очаква поредица от вълнуващи нива. Изчисти групи от балончета, като ги улучиш с балончета от същия цвят. Използвай бомби, които ще ти помогнат да завършиш нивата в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 28740
Сребърен медал
Точки 21840
Бронзов медал
Точки 19332
4
Точки 17472
5
Точки 17115
6
Точки 16785
7
K_D
Точки 16248
8
Точки 15495
9
Точки 15252
10
Точки 15108
Точки
Покажи още

Супер стрелба с балончета

qrcode Играй онлайн Супер стрелба с балончета (Super Bubble Shooter) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Супер стрелба с балончета е онлайн игра с стрелба с балончета, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Супер стрелба с балончета на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Супер стрелба с балончета (Super Bubble Shooter) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Супер стрелба с балончета може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Супер стрелба с балончета не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Супер стрелба с балончета е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа и е играна 539 пъти.

Последни събития

Без аватар
Marria спечели 15495 точки (8 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
Anneli спечели 640 точки (28 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 седмици
suzi777
suzi777 спечели 15108 точки (9 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg