Надпревара за храна

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Надпревара за храна

Направи любима
3
Гласувай: 
 3 5 (3 гласа)

Надпревара за храна

Надпревара за храна
Приготви се да задоволиш своя глад с тази забавна онлайн игра. Това е игра, в която трябва да събираш храната, като не позволяваш на полето да се запълни. Събирай хранителните продукти по групи от три еднакви, за да ги изчистиш от полето. Бъди бърз и прави последователни комбинации, за да отключиш огнен режим, в който ще изчисти цялата храна в контейнера. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 4570
Сребърен медал
Точки 3325
Бронзов медал
Точки 2751
4
Точки 1821
5
Точки 1535
6
Точки 1376
7
Точки 1167
8
Точки 1146
9
A19
Точки 862
10
Точки 823
Точки
Покажи още

Надпревара за храна

qrcode Играй онлайн Надпревара за храна (Food Rush) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Надпревара за храна е онлайн игра с комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Надпревара за храна на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Надпревара за храна (Food Rush) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Надпревара за храна може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Надпревара за храна не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Надпревара за храна е оценена с оценка 3 от 5 с 3 гласа и е играна 166 пъти.

Последни събития

Без аватар
dinko1 спечели 3 точки (24 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Без аватар
sindi12 спечели 719 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
PLamenna
PLamenna спечели 179 точки (17 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg