Удар с юмрук 2

регистрация
Игри онлайн Парк шоу игри

Удар с юмрук 2

Направи любима
Гласувай: 
 4.1 5 (19 гласа)

Удар с юмрук 2

Удар с юмрук 2
Удар с юмрук 2 Боят с юмруци продължава с Мордекай и Ригби във втората част на тази екшън игра. Избери си герой в игра за един или играй с Мордекай и Ригби в игра за двама и помогни на героите на Картун Нетуърк да изпълнят своята мисия в играта.

  Играч 1
- движение
K
- скачане
L
- атака
  Играч 2
W
A
S
D
- движение
G
- скачане
F
- атака
Видео упътване

Удар с юмрук 2

Играй онлайн Удар с юмрук 2 (Fist Punch 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Удар с юмрук 2 е онлайн игра с парк шоу, меле, анимационни герои, картун нетуърк, от категория Екшън.

Можеш да играеш Удар с юмрук 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Удар с юмрук 2 (Fist Punch 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Удар с юмрук 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Удар с юмрук 2 е оценена с оценка 4.1 от 5 с 19 гласа и е играна 6K пъти.

Последни събития

benito
benito гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 8 месеца
juliandecoration
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 9 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg