Симулатор на катастрофи

регистрация
Игри онлайн Игри с коли

Симулатор на катастрофи

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Симулатор на катастрофи

Симулатор на катастрофи Приготви се за едно пълно разбиване с колите в тази онлайн игра със симулатор на катастрофи. Управлявай колата си на различни терени и изпълни задачите, за да завършиш всяко едно ниво от играта. Можеш да участваш в тестване на колата при катастрофа или да се съревноваваш с други състезатели на коли. Поведи своята кола по различни рампи и се забавлявай, докато правиш опасни скокове и каскади.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Симулатор на катастрофи

Играй онлайн Симулатор на катастрофи (Car Crash Simulator) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Симулатор на катастрофи е онлайн игра с коли, от категория Състезания.

Можеш да играеш Симулатор на катастрофи на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Симулатор на катастрофи (Car Crash Simulator) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Симулатор на катастрофи не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Симулатор на катастрофи е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 476 пъти.

Последни събития

benito
benito гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 месеца
julian
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg