Майска пирамида пасианс

регистрация
Игри онлайн Пасианс игри

Майска пирамида пасианс

Направи любима
6
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Майска пирамида пасианс

Майска пирамида пасианс
Пренеси се сред останките на маите с тази класическа онлайн игра на пирамида пасианс. Тук трябва да събереш всички карти от игралното поле. За целта можеш да събереш две или повече карти, чиято сума е 11. Ако нямаш възможни ходове, можеш да отвориш нови карти от тестето. Можеш също да използваш жокерите в играта, за да вземеш която и да е карта от полето. Ако останеш без ходове, карти от тестето и жокери, играта ще приключи.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 1153639
Сребърен медал
Точки 1125628
Бронзов медал
Точки 943788
4
Точки 834422
5
Точки 740892
6
Точки 671596
7
Точки 598189
8
Точки 593845
9
Точки 567620
10
Точки 452895
Точки
Покажи още

Майска пирамида пасианс

qrcode Играй онлайн Майска пирамида пасианс (Maya Pyramid Solitaire) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Майска пирамида пасианс е онлайн игра с пасианс, маите, карти, пирамида пасианс, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Майска пирамида пасианс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Майска пирамида пасианс (Maya Pyramid Solitaire) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Майска пирамида пасианс може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Майска пирамида пасианс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Майска пирамида пасианс е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
akg_64 спечели 101 точки (25 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 дни
Без аватар
annelili спечели 593845 точки (8 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
czMoni
czMoni спечели Статуя на маите
Харесва миХаресва миПредмети преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg