Щастлива ферма Пасианс

регистрация
Игри онлайн Пасианс игри

Щастлива ферма Пасианс

Направи любима
4
Гласувай: 
 4.6 5 (3 гласа)

Щастлива ферма Пасианс

Щастлива ферма Пасианс
Влез в щастливата ферма и играй в тази класическа игра на пасианс. Започни една вълнуваща игра и подреди всички карти в основните колони от асо до поп. Можеш да местиш картите в низходящ ред и със сменящи се цветове. Отвори нови карти от тестето, ако не виждаш никакви ходове и открий всички карти, за да можеш да завършиш играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 13719
Сребърен медал
Точки 9435
Бронзов медал
Точки 9017
4
Точки 8494
5
Точки 8393
6
Точки 7976
7
Точки 7975
8
Точки 7232
10
Точки 6184
Точки
Покажи още

Щастлива ферма Пасианс

qrcode Играй онлайн Щастлива ферма Пасианс (Happy Farm Solitaire) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Щастлива ферма Пасианс е онлайн игра с пасианс, щастлива ферма, ферма, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Щастлива ферма Пасианс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Щастлива ферма Пасианс (Happy Farm Solitaire) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Щастлива ферма Пасианс може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Щастлива ферма Пасианс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Щастлива ферма Пасианс е оценена с оценка 4.6 от 5 с 3 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Mimka
Mimka спечели 4976 точки (19 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
mariavr спечели 5545 точки (12 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
iguasu спечели 2978 точки (21 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg