Състезание с каляски

регистрация
Игри онлайн Игри с коне

Състезание с каляски

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.5 5 (4 гласа)

Състезание с каляски

Състезание с каляски
Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 2424
Сребърен медал
Точки 2375
Бронзов медал
Точки 2100
4
Точки 1762
5
Точки 387
6
Точки 275
7
Точки 153
9
Точки 135
10
Точки 124
Точки
Покажи още

Състезание с каляски

qrcode Играй онлайн Състезание с каляски (Harness Racing) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Състезание с каляски е онлайн игра с коне, мобилни, от категория Казино.

Можеш да играеш Състезание с каляски на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Състезание с каляски (Harness Racing) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Състезание с каляски може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Състезание с каляски не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Състезание с каляски е оценена с оценка 4.5 от 5 с 4 гласа и е играна 778 пъти.

Последни събития

Без аватар
fifi44600 спечели 153 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 17 часа
Без аватар
johnbas66 спечели 50 точки (13 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
xssxsx спечели 117 точки (10 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg