Състезание с каляски

регистрация
Игри онлайн Игри с коне

Състезание с каляски

Направи любима
2
Гласувай: 
 4 5 (2 гласа)

Състезание с каляски

Състезание с каляски
Включи се в надправарата с каляски с коне в тази онлайн игра със залагане. Избери конете, които най-вероятно ще спечелят в надбягването, и заложи съответна сума на тях. Опитай се да спечелиш колкото се може по-висок резултат в играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 2375
Сребърен медал
Точки 2100
Бронзов медал
Точки 1762
4
Точки 387
5
Точки 275
7
Точки 124
8
Точки 103
9
Точки 102
10
Точки 95
Точки
Покажи още

Състезание с каляски

qrcode Играй онлайн Състезание с каляски (Harness Racing) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Състезание с каляски е онлайн игра с коне, мобилни, от категория Казино.

Можеш да играеш Състезание с каляски на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Състезание с каляски (Harness Racing) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Състезание с каляски може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Състезание с каляски не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Състезание с каляски е оценена с оценка 4 от 5 с 2 гласа и е играна 319 пъти.

Последни събития

Mario_Karlovo
Mario_Karlovo добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 седмица
Mario_Karlovo
Mario_Karlovo спечели 143 точки (6 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
Kami75rr спечели 103 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg