Супер хвърляне

регистрация
Игри онлайн 3D игри

Супер хвърляне

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Супер хвърляне

Супер хвърляне В тази екшън игра ще цари пълен безпорядък в битка с всички средства. Направи своя ход и хвани който и да е предмет наоколо, за да го хвърлиш към противника. Опитай се да удариш тежко противника, за да победиш в битката. Избягвай предметите, които противникът хвърля, за да оцелееш. Премини през битки в различни нива, всяко от които ще представи своите предизвикателства.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Супер хвърляне

qrcode Играй онлайн Супер хвърляне (Super Thrower) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Супер хвърляне е онлайн игра с 3D, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Супер хвърляне на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Супер хвърляне (Super Thrower) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Супер хвърляне може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Супер хвърляне не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Супер хвърляне е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 245 пъти.

Последни събития

jordi
jordi гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg