Железни топки Коледно издание

регистрация
Игри онлайн Игри с топка

Железни топки Коледно издание

Направи любима
4
Гласувай: 
 4.9 5 (15 гласа)

Железни топки Коледно издание

Железни топки Коледно издание
Железни топки Коледно издание Играй в Коледното издание на тази логическа игра и вкарай всички цветни топки в делвите със същия цвят. Срежи веригите и пресметни добре движението на топките, за да ги вкараш в правилните дупки. Ревю

- играе се с мишката
Видео упътване

Флаш игри - Железни топкиБлог
Флаш игри - Железни топкиЖелезни топки (Civiballs) е пъзел онлайн флаш игра, в която трябва да вкарате всички цветни топки в предмет със съответния цвят. Топките са завързани за различни конструкции. Има различни други предмети и платформи, които можете да използвате, за да насочите топките. Вашата задача е да подготвите терена и да срежите веригите на топките, така че те да се...
Прочети още

Железни топки Коледно издание

qrcode Играй онлайн Железни топки Коледно издание (Civiballs Xmas Level Pack) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Железни топки Коледно издание е онлайн игра с топка, железни топки, мобилни, от категория Коледни.

Можеш да играеш Железни топки Коледно издание на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Железни топки Коледно издание (Civiballs Xmas Level Pack) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Железни топки Коледно издание може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Железни топки Коледно издание не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Железни топки Коледно издание е оценена с оценка 4.9 от 5 с 15 гласа и е играна 13K пъти.

Последни събития

Без аватар
katja спечели 1695 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 години
Без аватар
dinko1 спечели 1672 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg