Дуел за строители

регистрация
Игри онлайн Игри с платформи

Дуел за строители

Направи любима
Гласувай: 
 3.5 5 (7 гласа)

Дуел за строители

Дуел за строители Влез в ожесточен дуел за строители в тази онлайн екшън игра. Вземи инструментите си и ги използвай, за да атакуваш опонента си. Скачай и бягай и внимавайте да не паднеш от платформите. Можеш да хвърляш инструментите си, за да удариш врага си, опитай се да бъдеш точни, защото броят на инструментите, които имаш, е ограничен. Избягвай атаките на противника и се опитай да го удариш с твоите инструменти. Победителят е играчът с повече точки, когато времето изтече.

  Играч 1
- движение
O
- смяна на оръжие
P
- атака
  Играч 2
W
A
S
D
- движение
R
- смяна на оръжие
- атака
Видео упътване

Дуел за строители

qrcode Играй онлайн Дуел за строители (Duel of Builders) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дуел за строители е онлайн игра с платформи, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Дуел за строители на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дуел за строители (Duel of Builders) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Дуел за строители може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Дуел за строители не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дуел за строители е оценена с оценка 3.5 от 5 с 7 гласа и е играна 858 пъти.

Последни събития

juliandecoration
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 4 месеца
benito
benito гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 4 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg