Змийско приключение

регистрация
Игри онлайн Змия игри

Змийско приключение

Направи любима
4
Гласувай: 
 3.2 5 (18 гласа)

Змийско приключение

Змийско приключение
Змийско приключение Включи се в едно вълнуващо приключение със змията в тази класическа онлайн игра. Целта в играта е да събереш колкото се може повече плодове. Змията може да преминава и през зелената територия на полето, като ще се покаже от противоположната част. Трябва да внимаваш да не се блъснеш в своята опашка, в противен случай играта ще приключи. Времето също е ограничено в нивата на играта. Трябва да събереш определения брой плодове, преди времето да изтече, за да завършиш дадено ниво. Допълнителни плодове ще се показват за ограничен период от време, трябва да бъдеш бърз, за да можеш да ги събереш и да достигнеш целта в нивото. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- движение
Видео упътване

Златен медал
Точки 7368
Сребърен медал
decoration
Точки 5699
4
dan
Точки 4725
5
decoration
Точки 4609
6
Точки 1752
7
Точки 927
8
Точки 361
9
Точки 346
10
Точки 288
Точки
Покажи още

Змийско приключение

qrcode Играй онлайн Змийско приключение (Snake Adventure) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Змийско приключение е онлайн игра с змия, събиране, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Змийско приключение на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Змийско приключение (Snake Adventure) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Змийско приключение може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Змийско приключение не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Змийско приключение е оценена с оценка 3.2 от 5 с 18 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Tasosdecoration
Tasos добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 седмици
Без аватар
Simi спечели 12 точки (30 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Без аватар
rozaly_y спечели 7368 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg