Търсач на злато

регистрация
Игри онлайн Миньор игри

Търсач на злато

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Търсач на злато

Търсач на злато
Пренеси се в дивия запад и почуствай златната треска с тази онлайн игра. Влез в роялата на търсач на злато и събирай ценните метали и камъни в играта. Приготви твоята кука и динамит и стани най-богатия миньор. Събери достатъчно точки във всяко ниво, за да продължиш напред в играта. Използвай събраните точки за купуване на подобрения в магазина. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 26775
Сребърен медал
Точки 26770
Бронзов медал
Точки 26715
4
Точки 26685
5
Точки 26445
6
Точки 26335
7
Точки 26315
8
Точки 24035
9
Точки 23960
10
Точки 23235
Точки
Покажи още

Награди

Търсач на злато

qrcode Играй онлайн Търсач на злато (Gold Seeker) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Търсач на злато е онлайн игра с миньор, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Търсач на злато на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Търсач на злато (Gold Seeker) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Търсач на злато може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Търсач на злато не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Търсач на злато е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 487 пъти.

Последни събития

Без аватар
iguasu спечели 500 точки (25 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
wani11 спечели 130 точки (39 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Без аватар
eelis1234 спечели 220 точки (32 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg