Скъпоценни близнаци

регистрация
Игри онлайн Игри със съдействие

Скъпоценни близнаци

Направи любима
Гласувай: 
 3.3 5 (3 гласа)

Скъпоценни близнаци

Скъпоценни близнаци Играй с две сестри близначки в тази онлайн игра с платформи. Тази игра ще те постави в света на ретро игри с 8-битова графика. Това не е просто пикселизиран спектакъл, тази игра ще те накара да използваш мисленето си, тъй като всяко ниво представя различни логическа задачи. Тук ти ще контролираш две сестри близначки със способността да се трансформират в скъпоценни камъни. Това е много важно умение, което ще ти помогне да преодолееш препятствията и да напреднеш в играта. Използвай сътрудничеството между двамата герои и събери всички плодове, за да завършиш дадено ниво.

- играе се с мишката
Видео упътване

Скъпоценни близнаци

qrcode Играй онлайн Скъпоценни близнаци (Gem Twins) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Скъпоценни близнаци е онлайн игра с съдействие, платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Скъпоценни близнаци на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Скъпоценни близнаци (Gem Twins) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Скъпоценни близнаци може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Скъпоценни близнаци не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Скъпоценни близнаци е оценена с оценка 3.3 от 5 с 3 гласа и е играна 376 пъти.

Последни събития

dan
dan гласува за играта с 4 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 5 месеца
temptation
temptation гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 5 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg