Стрелба с балончета в джунглата

регистрация
Игри онлайн Стрелба с балончета игри

Стрелба с балончета в джунглата

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Стрелба с балончета в джунглата

Стрелба с балончета в джунглата
Стреляй по балончетата във вълшебната джунгла в тази онлайн игра. Това е класическа игра, в която трябва да съчетаеш балончетата по цветове, за да ги изчистиш от игралното поле. Комбинирай три или повече балончета от един цвят, за да ги премахнеш и да освободиш място за нови балончета. Ако балончетата се натрупат и стигнат до теб, играта ще приключи. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 401080
Сребърен медал
Точки 352860
Бронзов медал
Точки 175000
4
Точки 154500
5
Точки 60300
6
Точки 37830
7
Точки 29770
8
Точки 25150
9
Точки 24390
10
Точки 21190
Точки
Покажи още

Стрелба с балончета в джунглата

qrcode Играй онлайн Стрелба с балончета в джунглата (Jungle Bubble Shooter Mania) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Стрелба с балончета в джунглата е онлайн игра с стрелба с балончета, джунгла, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Стрелба с балончета в джунглата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Стрелба с балончета в джунглата (Jungle Bubble Shooter Mania) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Стрелба с балончета в джунглата може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Стрелба с балончета в джунглата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Стрелба с балончета в джунглата е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 605 пъти.

Последни събития

Без аватар
K_D спечели 2380 точки (18 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
taca68 спечели 1460 точки (22 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
Tof спечели 2280 точки (18 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg