Приказки в градината Маджонг

регистрация
Игри онлайн Приказки в градината игри

Приказки в градината Маджонг

Направи любима
Гласувай: 
 2.8 5 (5 гласа)

Приказки в градината Маджонг

Приказки в градината Маджонг Играй в приказната градина и разреши различни маджонг логически задачи. Свържи еднаквите маджонг плочки и изчисти цялото игрално поле. Можеш да свързваш само плочки, които не са блокирани отстрани от други маджонг плочки.

- играе се с мишката
Видео упътване

Приказки в градината Маджонг

qrcode Играй онлайн Приказки в градината Маджонг (Garden Tales Mahjong) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Приказки в градината Маджонг е онлайн игра с приказки в градината, маджонг, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Приказки в градината Маджонг на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Приказки в градината Маджонг (Garden Tales Mahjong) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Приказки в градината Маджонг може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Приказки в градината Маджонг не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Приказки в градината Маджонг е оценена с оценка 2.8 от 5 с 5 гласа и е играна 591 пъти.

Последни събития

juliandecoration
julian гласува за играта с 4 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg