Слузест път

регистрация
Игри онлайн Умения игри

Слузест път

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.1 5 (6 гласа)

Слузест път

Слузест път
Управлявай твоето слузесто петно по опасния път в тази онлайн игра. Плъзгай се, избягвай препятсвията и другите слузести петна и се опитай да стигнеш колкото се може по-надалеко. Събирай слузта със същоя цвят като твоя, за да увеличиш размера си и своя резултат в играта. Бъди на щрек, защото пътят е осеян с препятсвия, едно погрешно движение и твето пътешествие ще приключи. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 278
Сребърен медал
Точки 246
Бронзов медал
Точки 240
4
Точки 156
5
Точки 148
6
Точки 124
7
decoration
Точки 121
8
Точки 110
9
Точки 107
10
Точки 92
Точки
Покажи още

Слузест път

qrcode Играй онлайн Слузест път (Slime Road) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Слузест път е онлайн игра с умения, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Слузест път на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Слузест път (Slime Road) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Слузест път може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Слузест път не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Слузест път е оценена с оценка 3.1 от 5 с 6 гласа и е играна 367 пъти.

Последни събития

OldTop
OldTop спечели 240 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
docs
docs спечели 107 точки (9 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
margoto_777
margoto_777 спечели 23 точки (15 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg