Скритата гора

регистрация
Направи любима
1
Гласувай: 
 2.9 5 (10 гласа)

Скритата гора

Скритата гора
Намери всички предмети в скритата гора в тази онлайн игра със скрити предмети. Огледай внимателно предметите в гората и открий правилните предмети от списъка. Опитай се да завършиш всяко едно ниво от играта колкото се може по-бързо, за да получиш повече точки.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 9772
Сребърен медал
Точки 9768
Бронзов медал
Точки 9742
4
Точки 9688
5
Точки 9555
6
Точки 3494
7
Точки 2546
8
Точки 2491
9
Точки 2395
Точки

Скритата гора

Играй онлайн Скритата гора (Hidden Forest) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Скритата гора е онлайн игра с скрити предмети, от категория Логически.

Можеш да играеш Скритата гора на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Скритата гора (Hidden Forest) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Скритата гора не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Скритата гора е оценена с оценка 2.9 от 5 с 10 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
Sletla спечели 9688 точки (4 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
Без аватар
Sletla добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 7 месеца
Без аватар
Marria спечели 2491 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg