Метални оръжия

регистрация
Игри онлайн Игри със стрелба

Метални оръжия

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.8 5 (5 гласа)

Метални оръжия

Метални оръжия
Метални оръжия Вземи своите метални оръжия и се приготви за едно екшън приключение с много стрелба в тази онлайн екшън игра. Време е да призовеш твоите войници да изпълнят своя дълг, тъй като противниковата армия е завладяла острова. Играй с 4 смели войници от един славен отбор. Избери оръжие, превозно средство и атакувай противника в унищожителни битки. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

 ← 
 → 
- движение
- стрелба
Видео упътване

Златен медал
Точки 886989
Бронзов медал
Точки 60879
4
Точки 56721
5
Точки 43290
6
Точки 37677
7
Точки 19071
8
Точки 11011
9
Точки 4833
10
Точки 3010
Точки
Покажи още

Метални оръжия

qrcode Играй онлайн Метални оръжия (Metal Guns Fury) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Метални оръжия е онлайн игра с стрелба, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Метални оръжия на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Метални оръжия (Metal Guns Fury) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Метални оръжия може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Метални оръжия не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Метални оръжия е оценена с оценка 3.8 от 5 с 5 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
rozaly_y спечели 2005 точки (11 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Rabat
Rabat спечели 3010 точки (10 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Без аватар
johnbas66 спечели 56721 точки (4 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg