Колело с балончета

регистрация
Игри онлайн Стрелба с балончета игри

Колело с балончета

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Колело с балончета

Колело с балончета
Това е особена игра със стрелба с балончета, разположени на въртящо се колело. Целта в играта е да комбинираш балончетата по цветове и да ги премахнеш от колелото. Балончетата ще се въртят заедно с колелото и трябва да си много точен, за да не пропуснеш целта. Изстреляй балончетата и уцели други балончета със същия цвят, за да направиш група от поне три балончета с един и същ цвят. Премахни всички балончета, за да завършиш успешно играта. Внимавай да не натрупаш прекалено много балончета, защото в такъв случай играта ще приключи неуспешно. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 9430
Сребърен медал
Точки 9360
Бронзов медал
Точки 9340
4
Точки 9190
5
Точки 9050
6
Точки 8970
7
Точки 8890
8
Точки 8850
9
Точки 8840
10
Точки 8720
Точки
Покажи още

Колело с балончета

qrcode Играй онлайн Колело с балончета (Bubble Carousel) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Колело с балончета е онлайн игра с стрелба с балончета, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Колело с балончета на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Колело с балончета (Bubble Carousel) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Колело с балончета може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Колело с балончета не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Колело с балончета е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 331 пъти.

Последни събития

ariel61
ariel61 спечели 8890 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 6 дни
Без аватар
svetlina спечели 8550 точки (12 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
taca68 спечели 9190 точки (4 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg