Хобо 2 Бой в затвора

регистрация
Игри онлайн Игри с Хобо

Хобо 2 Бой в затвора

Направи любима
2
Гласувай: 
 3.8 5 (64 гласа)

Хобо 2 Бой в затвора

Хобо 2 Бой в затвора Играй с бездомника Хобо и победи противниците в затвора в тази онлайн екшън игра. Хобо е попаднал в затвора и сега трябва да намери своя път навън. Помогни на бездомника да победи всички противници и да избяга. В играта можеш да използваш много интересни удари и атаки, за да победиш противниците. Ревю

Използвай стрелките за движение, А и S за удар. Видео упътване

Хобо срещу светаБлог
Хобо срещу светаХобо е скитник и просяк. Той няма никакви обноски, но това ще му помогне в битката срещу неговите противници. В поредицата от игри с Хобо (Hobo games) ще се сблъскате с много вълнуващи приключения. Където и да попадне, героят се сблъсква с много противници, които трябва да победи. Основните удари на просяка включват интересни движения - удари с очи, език,...
Прочети още

Хобо 2 Бой в затвора

Играй онлайн Хобо 2 Бой в затвора (Hobo 2 Prison Brawl) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Хобо 2 Бой в затвора е онлайн игра с хобо, меле, от категория Екшън.

Можеш да играеш Хобо 2 Бой в затвора на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Хобо 2 Бой в затвора (Hobo 2 Prison Brawl) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Хобо 2 Бой в затвора не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Хобо 2 Бой в затвора е оценена с оценка 3.8 от 5 с 64 гласа и е играна 43K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
nevena
Много яка игра
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми
blade
пароли:
dropsoap - 2ро ниво
exsodus - 3то ниво
prisonbreak - 4то ниво
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg