Изследвай стаите Скрити предмети

регистрация
Игри онлайн Скрити предмети игри

Изследвай стаите Скрити предмети

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Изследвай стаите Скрити предмети

Изследвай стаите Скрити предмети
Изследвай различни стаи със скрити предмети в тази забавна онлайн игра. Тук можеш да играеш в 18 нива, всяко от които има 6 предмета за откриване. Наслади се на вълнението от търсене на предметите в различни интересни стаи. Движи екрана наляво и надясно, за да огледаш цялата стая. Открий всички предмети колкото можеш по-бързо, за да събереш повече точки в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 36390
Златен медал
Точки 36390
Сребърен медал
Точки 35640
Бронзов медал
Точки 35530
4
Точки 35250
5
Точки 35040
6
Точки 34580
7
Точки 34230
8
Точки 33210
9
Точки 33200
Точки
Покажи още

Изследвай стаите Скрити предмети

qrcode Играй онлайн Изследвай стаите Скрити предмети (Rooms Exploration Hidden Objects) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Изследвай стаите Скрити предмети е онлайн игра с скрити предмети, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Изследвай стаите Скрити предмети на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Изследвай стаите Скрити предмети (Rooms Exploration Hidden Objects) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Изследвай стаите Скрити предмети може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Изследвай стаите Скрити предмети не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Изследвай стаите Скрити предмети е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 304 пъти.

Последни събития

Без аватар
duca спечели 1500 точки (30 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 6 часа
summer26
summer26 спечели 900 точки (31 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 дни
Без аватар
dobi66 спечели 600 точки (32 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 6 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg