Семейно гнездо Свързване на плочки

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Семейно гнездо Свързване на плочки

Направи любима
Гласувай: 
 1 5 (1 глас)

Семейно гнездо Свързване на плочки

Семейно гнездо Свързване на плочки Това е увлекателена и безплатна онлайн игра на маджонг. Твоята задача е да откриеш двойките еднакви плочки маджонг и да ги свържеш. Тази игра е добре направена, за фа развива логическото мислене. Открий колкото се може по-бързо всички двойки маджонг плочки и изписти цялото игрално поле.

- играе се с мишката
Видео упътване

Семейно гнездо Свързване на плочки

qrcode Играй онлайн Семейно гнездо Свързване на плочки (Family Nest Tile Match) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Семейно гнездо Свързване на плочки е онлайн игра с маджонг, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Семейно гнездо Свързване на плочки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Семейно гнездо Свързване на плочки (Family Nest Tile Match) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Семейно гнездо Свързване на плочки може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Семейно гнездо Свързване на плочки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Семейно гнездо Свързване на плочки е оценена с оценка 1 от 5 с 1 гласа и е играна 225 пъти.

Последни събития

Без аватар
princesse гласува за играта с 1 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 седмици

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg