Транспорт Разлики

регистрация
Игри онлайн Намери разликите

Транспорт Разлики

Направи любима
Гласувай: 
 3.4 5 (13 гласа)

Транспорт Разлики

Транспорт Разлики
Открий разликите с превозните средства в тази онлайн игра с разлики. Огледай внимателно двете картинки и се опитай да откриеш пет разлики. Картинките изглеждат на пръв поглед еднакви, но всяка двойка се отличава. Покажи своите наблюдателни умения и се опитай да завършиш всички нива в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 22530
Златен медал
Точки 22530
Сребърен медал
Точки 22520
Бронзов медал
Точки 22020
4
Точки 21950
5
Точки 21940
6
Точки 21780
7
Точки 21740
8
Точки 21700
9
Точки 21620
Точки
Покажи още

Транспорт Разлики

qrcode Играй онлайн Транспорт Разлики (Transports Differences) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Транспорт Разлики е онлайн игра с намери разликите, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Транспорт Разлики на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Транспорт Разлики (Transports Differences) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Транспорт Разлики може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Транспорт Разлики не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Транспорт Разлики е оценена с оценка 3.4 от 5 с 13 гласа и е играна 448 пъти.

Последни събития

Без аватар
danilaskova спечели 21160 точки (12 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 седмици
Без аватар
dj_flash спечели 22530 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Без аватар
cv999 спечели 21700 точки (8 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg