Маджонг Рибен свят

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Маджонг Рибен свят

Направи любима
6
Гласувай: 
 1 5 (1 глас)

Маджонг Рибен свят

Маджонг Рибен свят
Играй с рибите в тази онлайн маджонг игра. Целта в играта е да свържеш всички еднакви маджонг плочки. Открий еднаквите рибки и ги свържи, за да ги изчистиш от полето. Можеш да свържеш само плочките, които не са блокирани. Изчисти всички маджонг плочки от игралното поле, за да завършиш дадено ниво от играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 6324
Златен медал
Точки 6324
Златен медал
Точки 6324
Златен медал
Точки 6324
Златен медал
Точки 6324
Златен медал
Точки 6324
Златен медал
Точки 6324
Сребърен медал
Точки 5344
Бронзов медал
Точки 4098
Точки
Покажи още

Маджонг Рибен свят

qrcode Играй онлайн Маджонг Рибен свят (Mahjong Connect Fish World) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Маджонг Рибен свят е онлайн игра с маджонг, риби, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Маджонг Рибен свят на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Маджонг Рибен свят (Mahjong Connect Fish World) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Маджонг Рибен свят може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Маджонг Рибен свят не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Маджонг Рибен свят е оценена с оценка 1 от 5 с 1 гласа и е играна 230 пъти.

Последни събития

czMoni
czMoni спечели 4098 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 12 часа
czMoni
czMoni добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 14 часа
Katq
Katq спечели 5344 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 16 часа
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg