Комбинирай играчките

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Комбинирай играчките

Направи любима
1
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Комбинирай играчките

Комбинирай играчките Това е онлайн логическа игра със съчетание на играчки. Размени местата на две съседни играчки и направи редици от три или повече еднакви. Достигни целта във всяко едно ниво, за да продължиш напред в играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Комбинирай играчките

qrcode Играй онлайн Комбинирай играчките (Toy Match) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Комбинирай играчките е онлайн игра с комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Комбинирай играчките на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Комбинирай играчките (Toy Match) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Комбинирай играчките може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Комбинирай играчките не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Комбинирай играчките е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа и е играна 122 пъти.

Последни събития

Без аватар
luciana добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 седмица

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg