Открий разликите в града

регистрация
Игри онлайн Намери разликите

Открий разликите в града

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Открий разликите в града

Открий разликите в града
Открий тайните в града с тази онлайн игра с разлики. Огледай внимателно двете картинки и се опитай да откриеш пет разлики. Картинките изглеждат на пръв поглед еднакви, но всяка двойка се отличава. Покажи своите наблюдателни умения и се опитай да завършиш всички нива в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 46350
Сребърен медал
Точки 46140
Бронзов медал
Точки 45600
4
Точки 44360
5
Точки 44300
5
Точки 44270
6
Точки 44140
7
Точки 44020
8
Точки 43840
10
Точки 43830
Точки
Покажи още

Открий разликите в града

qrcode Играй онлайн Открий разликите в града (Spot the Differences City) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Открий разликите в града е онлайн игра с намери разликите, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Открий разликите в града на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Открий разликите в града (Spot the Differences City) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Открий разликите в града може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Открий разликите в града не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Открий разликите в града е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 292 пъти.

Последни събития

Без аватар
dalinda спечели 44300 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 часа
Без аватар
Tof спечели 39630 точки (19 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
docs
docs спечели 38750 точки (19 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg