Рибен свят Маджонг

регистрация
Игри онлайн Игри с риби

Рибен свят Маджонг

Направи любима
3
Гласувай: 
 2.4 5 (11 гласа)

Рибен свят Маджонг

Рибен свят Маджонг
Играй с множество цветни рибки в океана в тази онлайн маджонг игра. Свържи двойките еднакви маджонг плочки и събери всички риби. Можеш да свързваш само свободните маджонг плочки. Събери всички риби колкото се може по-бързо, за да завършиш нивото и да получиш повече точки в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 27502
Сребърен медал
Точки 21080
Бронзов медал
Точки 16181
4
Точки 9065
5
Точки 6994
6
Точки 6616
7
Точки 4941
8
Точки 3667
9
Точки 2034
10
Точки 1868
Точки
Покажи още

Рибен свят Маджонг

qrcode Играй онлайн Рибен свят Маджонг (Fishworld Mahjong) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Рибен свят Маджонг е онлайн игра с риби, маджонг, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Рибен свят Маджонг на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Рибен свят Маджонг (Fishworld Mahjong) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Рибен свят Маджонг може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Рибен свят Маджонг не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Рибен свят Маджонг е оценена с оценка 2.4 от 5 с 11 гласа и е играна 630 пъти.

Последни събития

Без аватар
buhala68 спечели 50 точки (25 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 6 дни
summer26
summer26 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 седмица
summer26
summer26 спечели 1568 точки (11 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg