Супермаркет Подреди и комбинирай

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Супермаркет Подреди и комбинирай

Направи любима
3
Гласувай: 
 3.0 5 (15 гласа)

Супермаркет Подреди и комбинирай

Супермаркет Подреди и комбинирай
Влез в супермаркета и подреди продуктите в тази онлайн логическа игра. Продуктите по рафтовете са разбъркани и в супермаркета цари пълен хаос. Посетителите се оплакват и някой трябва да постави всички продукти на правилните места. Твоята задача в играта е да разместиш продуктите и да ги съчетаеш по вид на един и същ рафт. След като запълниш един рафт с еднакви продукти, той ще изчезне от игралното поле. Изчисти всички рафтове, за да завършиш дадено ниво от играта. Бъди колкото се може по-бърз и получи повече точки. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 73924
Сребърен медал
Точки 72089
Бронзов медал
Точки 70242
4
Точки 65988
5
Точки 59636
6
Точки 58376
7
Точки 58213
8
Точки 57518
9
Точки 56082
10
Точки 55510
Точки
Покажи още

Супермаркет Подреди и комбинирай

qrcode Играй онлайн Супермаркет Подреди и комбинирай (Supermarket Sort and Match) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Супермаркет Подреди и комбинирай е онлайн игра с комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Супермаркет Подреди и комбинирай на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Супермаркет Подреди и комбинирай (Supermarket Sort and Match) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Супермаркет Подреди и комбинирай може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Супермаркет Подреди и комбинирай не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Супермаркет Подреди и комбинирай е оценена с оценка 3.0 от 5 с 15 гласа и е играна 288 пъти.

Последни събития

ariel61
ariel61 спечели 55510 точки (10 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 50 минути
radost0173
radost0173 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 8 часа
radost0173
radost0173 спечели 3317 точки (22 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 8 часа
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg