Трансморфер 3 Древно извънземно

регистрация
Игри онлайн Игри с платформи

Трансморфер 3 Древно извънземно

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Трансморфер 3 Древно извънземно

Трансморфер 3 Древно извънземно
Трансморфер 3 Древно извънземно Приключението с малките мутирали извънземни продължава с тази трета част на играта. Целта в играта е да преминеш по платформите, докато избягваш препятсвията, и да стигнеш до изхода във всяко едно ниво. По пътя си ще намериш още няколко различни форми, в които можеш да мутираш. Всяка една от формите ще ти даде различни умения, които можеш да използваш за да избягаш и да откриеш древното извънземно.

- движение
1
2
3
- действие
Видео упътване

Трансморфер 3 Древно извънземно

qrcode Играй онлайн Трансморфер 3 Древно извънземно (Transmorpher 3 Ancient Alien) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Трансморфер 3 Древно извънземно е онлайн игра с платформи, извънземни, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Трансморфер 3 Древно извънземно на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Трансморфер 3 Древно извънземно (Transmorpher 3 Ancient Alien) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Трансморфер 3 Древно извънземно може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Трансморфер 3 Древно извънземно не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Трансморфер 3 Древно извънземно е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 399 пъти.

Последни събития

veni164
veni164 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 седмици
juliandecoration
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 седмици

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg