Взривяване 2

регистрация
Игри онлайн блокчета игри

Взривяване 2

Направи любима
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Взривяване 2

Взривяване 2 Това е нова класическа онлайн игра с разбиване на блокчета. Целта в играта е да събереш необходимите блокчета от списъка. Имаш определен брой ходове във всяко едно ниво. Събери блокчетата като избираш групи от еднакви блокчета, за да ги взривиш. Достигни целта с колкото се може по-малко ходове.

- играе се с мишката
Видео упътване

Взривяване 2

qrcode Играй онлайн Взривяване 2 (Blastify II) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Взривяване 2 е онлайн игра с блокчета, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Взривяване 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Взривяване 2 (Blastify II) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Взривяване 2 може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Взривяване 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Взривяване 2 е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа и е играна 172 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg