Пасианс легенда

регистрация
Игри онлайн Пасианс игри

Пасианс легенда

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.6 5 (9 гласа)

Пасианс легенда

Пасианс легенда
Това е онлайн версия на класическата игра на карти пасианс. Твоята задача е да преместиш всички карти в основните колони, като ги подредиш по възходящ ред от асо до поп. Картите на игралното поле могат да бъдат подреждани по нисходящ ред и менящ се цвят. Спечели играта и вземи монети, които можеш да използваш да закупиш нови карти и фонови изображения в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 745
Сребърен медал
Точки 740
Бронзов медал
Точки 735
Бронзов медал
Точки 735
4
Точки 730
4
Точки 730
4
Точки 730
5
Точки 725
5
Точки 725
5
Точки 725
Точки
Покажи още

Пасианс легенда

qrcode Играй онлайн Пасианс легенда (Solitaire Legend) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пасианс легенда е онлайн игра с пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Пасианс легенда на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пасианс легенда (Solitaire Legend) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Пасианс легенда може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Пасианс легенда не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пасианс легенда е оценена с оценка 4.6 от 5 с 9 гласа и е играна 5K пъти.

Последни събития

Без аватар
odessa спечели 690 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
odessa добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 седмици
Без аватар
odessa гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg