Луди крави

регистрация
Игри онлайн Игри с крави

Луди крави

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.5 5 (2 гласа)

Луди крави

Луди крави
В стадото в тази игра има много луди крави. Бъди бърз и хвани колкото се може повече луди крави и ги извади от стадото. Внимавай да не безпокоиш нормалните крави, които се показват над стадото, защото ще загубиш от времето.

Използвай мишката за посочване на лудите крави. Видео упътване

Златен медал
Точки 3000
Златен медал
Точки 3000
Златен медал
Точки 3000
Златен медал
Точки 3000
Сребърен медал
Точки 2900
Бронзов медал
Точки 2600
4
Точки 2000
5
Точки 1900
6
Точки 1300
Точки
Покажи още

Луди крави

qrcode Играй онлайн Луди крави (Mad Cows) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Луди крави е онлайн игра с крави, животни, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Луди крави на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Луди крави (Mad Cows) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Луди крави може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Луди крави не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Луди крави е оценена с оценка 4.5 от 5 с 2 гласа и е играна 6K пъти.

Последни събития

veni164
veni164 спечели 2000 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 6 месеца
jordi
jordi спечели 2600 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 10 месеца
docs
docs спечели 1000 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg