Гъбена лудост 2

регистрация
Игри онлайн Гъбена лудост игри

Гъбена лудост 2

Направи любима
4
Гласувай: 
 4.5 5 (8 гласа)

Гъбена лудост 2

Гъбена лудост 2
Гъбена лудост 2 Играй в гората и защити гъбите от гладните горски животни в тази втора част на играта. Използвай различни оръжия и бонуси и събирай точки, за да отключиш нови умения. Ревю

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 17062
Сребърен медал
Точки 14801
Бронзов медал
Точки 14041
4
Точки 4496
5
Точки 40
6
Точки 0
Точки
Покажи още
Флаш игри - Защити гъбитеБлог
Флаш игри - Защити гъбитеЗащити гъбите (Mushroom madness) е онлайн флаш игра, в която имате за задача да опазите гъбите от горските обитатели. На разположение имате различни оръжия и средства, които обаче понякога се оказват недостатъчни. Играта започва с наличието само на една обикновена мухобойка. Трябва да ударите всички животни, преди те да стигнат до гъбите и да ги...
Прочети още

Гъбена лудост 2

Играй онлайн Гъбена лудост 2 (Mushroom Madness 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Гъбена лудост 2 е онлайн игра с гъбена лудост, животни, гъби, от категория Екшън.

Можеш да играеш Гъбена лудост 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Гъбена лудост 2 (Mushroom Madness 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Гъбена лудост 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Гъбена лудост 2 е оценена с оценка 4.5 от 5 с 8 гласа и е играна 4K пъти.

Последни събития

Без аватар
dj_flash добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 седмица
Katq
Katq спечели 14801 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 4 седмици
Без аватар
katja спечели 14041 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg