Момче огън и Mомиче вода 2 Храма на светлината

регистрация
Игри онлайн Игри със съдействие

Момче огън и Mомиче вода 2 Храма на светлината

Направи любима
19
Гласувай: 
 4.0 5 (649 гласа)

Момче огън и Mомиче вода 2 Храма на светлината

Момче огън и Mомиче вода 2 Храма на светлината
Момче огън и Mомиче вода 2 Храма на светлината Играй с огъня и водата и стигни до изходните врати на храма на светлината в тази онлайн игра. Събери кристалите по пътя и избягвай капаните. Използвай светлината, за да задействаш механизмите и да откриеш вратите.

  Играч 1
  Играч 2
W
A
S
D
Видео упътване

Момче огън и Mомиче вода 2 Храма на светлината

qrcode Играй онлайн Момче огън и Mомиче вода 2 Храма на светлината (Fireboy and Watergirl 2 The Light Temple) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Момче огън и Mомиче вода 2 Храма на светлината е онлайн игра с съдействие, момче огън и момиче вода, платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Момче огън и Mомиче вода 2 Храма на светлината на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Момче огън и Mомиче вода 2 Храма на светлината (Fireboy and Watergirl 2 The Light Temple) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Момче огън и Mомиче вода 2 Храма на светлината може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Момче огън и Mомиче вода 2 Храма на светлината не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Момче огън и Mомиче вода 2 Храма на светлината е оценена с оценка 4.0 от 5 с 649 гласа и е играна 265K пъти.

Последни събития

NowUnited12
NowUnited12 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 години
melito5
melito5 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 9 години
Без аватар
sisi24 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 9 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg