Хвърляне на хартия

регистрация
Игри онлайн Умения игри

Хвърляне на хартия

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Хвърляне на хартия

Хвърляне на хартия
Играй в офиса с хартиените топки в тази забавна онлайн игра. Хвърли хартиените топки и се опитай да ги вкараш в кошчето за боклук. Внимавай за посоката на вятъра и прецени добре посоката, в която да хвърлиш хартията, за да олучиш кошчето.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Сребърен медал
Точки 34
4
Точки 21
5
Точки 20
6
Точки 10
6
Точки 10
7
Точки 8
7
Точки 8
7
Точки 8
Точки
Покажи още

Хвърляне на хартия

Играй онлайн Хвърляне на хартия (Paper Toss) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Хвърляне на хартия е онлайн игра с умения, от категория Забавни.

Можеш да играеш Хвърляне на хартия на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Хвърляне на хартия (Paper Toss) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Хвърляне на хартия не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Хвърляне на хартия е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

Без аватар
dj_flash спечели 21 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Krhki
Krhki спечели 34 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
johnbas66 спечели 48 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg