Андроид футбол

регистрация
Игри онлайн Футбол игри

Андроид футбол

Андроид футбол
Играй футбол в тази онлайн игра и вкарай гол във вратата на андроида. Придвижи се внимателно напред и изстреляй топката в празната част на вратата. Опитай се да улучиш целите във вратата и бъди колкото може по-бърз, за да получиш допълнителни точки.

Използвай мишката за хващане и насочване на топката. При игра за двама, вратарят използва стрелките и W, E, R, A, S, D, F, G, X, C и V за игра. Видео упътване

Направи любима
4
Гласувай: 
 3.8 5 (17 гласа)

Андроид футбол

Играй онлайн Андроид футбол (Android Soccer) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Андроид футбол е онлайн игра с футбол, от категория Спорт.

Можеш да играеш Андроид футбол на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Андроид футбол (Android Soccer) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Андроид футбол не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Андроид футбол е оценена с оценка 3.8 от 5 с 17 гласа и е играна 11K пъти.

Избрани игри

Последни събития

OkayToBeWhite
OkayToBeWhite спечели 30 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
elizabethd
elizabethd спечели 7 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
katja спечели 45 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat