Легло и закуска 2

регистрация
Игри онлайн Легло и закуска игри

Легло и закуска 2

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.6 5 (5 гласа)

Легло и закуска 2

Легло и закуска 2 Играй и управлявай хотела във втората част на тази онлайн игра със симулация на работа. Грижи се за всички посетители, настанявай ги в стаите и им сервирай храна.

- играе се с мишката
Видео упътване

Легло и закуска 2

Играй онлайн Легло и закуска 2 (Bed and Breakfast 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Легло и закуска 2 е онлайн игра с легло и закуска, симулация на работа, хотел, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Легло и закуска 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Легло и закуска 2 (Bed and Breakfast 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Легло и закуска 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Легло и закуска 2 е оценена с оценка 4.6 от 5 с 5 гласа и е играна 3K пъти.

Последни събития

radost0173
radost0173 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година
bubabuba
bubabuba добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg