Нинджа кучета

регистрация
Игри онлайн Нинджа кучета игри

Нинджа кучета

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Нинджа кучета

Нинджа кучета Играй с кучетата нинджа и удрari всички вражески котки в играта. Скритите кучета са тук, за да оправят нещата! Използвайте уменията на нинджа кучетата, за да елиминираш злите дебели котки и да върнеш обратно откраднатите свитъци.

Използвай мишката за прицелване и стрелба. Видео упътване

Нинджа кучета

qrcode Играй онлайн Нинджа кучета (Ninja dogs) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Нинджа кучета е онлайн игра с нинджа кучета, разрушение, нинджа, кучета, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Нинджа кучета на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Нинджа кучета (Ninja dogs) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Нинджа кучета може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Нинджа кучета не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Нинджа кучета е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 2K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg